PartnersInBedrijf | Administratiekantoor Weert

Tandartsen, fysiotherapeuten en kraamzorgers die door corona op de rand van faillissement balanceren, halen opgelucht adem nu zorgverzekeraars alsnog gederfde omzet gaan vergoeden. Toch blijft de vrees groot dat het niet genoeg zal zijn.

Sinds 16 maart zijn de praktijken van specialistische zorgaanbieders gesloten. Hun omzet is sindsdien met 95% gekelderd en voor algemene steunmaatregelen komen ze niet in aanmerking.

De steun van zorgverzekeraars komt na steeds luidere kritiek vanuit de zorg. „We kregen aanvankelijk te horen dat verzekeraars eind dit jaar met oplossingen zouden komen. Dan was 90% van de fysiotherapeuten failliet geweest”, zegt directeur Boris van der Vorst van Fysio Holland. En zelfs met de nieuwe steunmaatregel zal het volgens hem moeilijk worden om het hoofd boven water te houden. „Marges in de fysiotherapie zijn flinterdun”.

Afgelopen vrijdag luidden ook tandartsen en mondhygiënisten de noodklok, nadat al bijna driehonderd tandartsen bij de Nederlandse Zorgautoriteit hadden gemeld dat zij een faillissement vrezen.

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top
Open chat
Hulp nodig?
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?