PartnersInBedrijf | Administratiekantoor Weert

Wat zeggen klanten over ons?

Eerlijke reviews van echte klanten

"Na jarenlang de boekhouding van Atelier Nonpaletti te hebben ondergebracht bij Wijnand, is het logisch om het nieuwe Atelier ElHeArt gevestigd in Waalre, ook weer in de vertrouwde handen van Partners in Bedrijf te leggen. Maar alleen “logisch” is niet de reden. Het is de prima ervaring van jaren, die telt! "

Atelier ElHeArt te Waalre

"Vlak nadat we ons bedrijf zijn begonnen in 2007 hebben we gezocht naar een accountant aan wie we de controle van ons bedrijf konden toevertrouwen. Na een kleine selectieprocedure hebben we voor PartnersInBedrijf (destijds ABC accountancy) gekozen. Onze verwachting is meer dan overtroffen! "

Biopt te Helmond

"Bij PartnersInBedrijf vonden wij de vertrouwenspersoon die we zochten, met gespecialiseerde kennis op financieel en fiscaal gebied. Hoewel de kosten bij het opstarten van een eigen onderneming zich soms alleen maar lijken op te stapelen, zijn wij ervan overtuigd dat de kosten van een professionele adviseur van het eerste uur zichzelf terug verdienen!"

Brugman Traprenovatie te Tungelroy

"Door een echtscheiding waren we genoodzaakt om snel een goede accountant te zoeken. Via via hebben we PartnersInBedrijf gevonden. Alles werd snel en vakkundig voor ons opgelost. We kregen uitleg over het boekhoud pakket, en zelfs ik kan er mee werken."

Bonten Attrakties te Nederweert

"Ik heb het volste vertrouwen in jullie. Bedankt voor jullie inzet en moeite tot nu toe. Het is fijn om betrokken en attente mensen te hebben die zorg hebben voor details en de zaak. Dat geeft vertrouwen en zekerheid. Daarnaast wordt ik zo deels ontzorgt, hetgeen weer ruimte geeft voor ondernemen. "

Bedrijfsarts Alexander van Walraven

"Onze onderneming met een bestaan van meer dan 20 jaar was toe aan een vernieuwing. Nieuwe regels, huisstijl en website werden vernieuwd. Nu nog een financieel adviseur. Via een bevriende ondernemer zijn wij terecht gekomen bij Wijnand en Esther Vergeest. Na een oriënterend gesprek sloeg de spreekwoordelijke vlam gelijk over."

Schijns Dakbedekkingen

"Op zoek naar een goede integere boekhouder werden wij door een mede Exponent geattendeerd op PartnersInBedrijf. Het werk dat zij af leveren zou helemaal aansluiten op onze wensen: een geautomatiseerd boekhoudprogramma zonder al te omslachtige handelingen."

Expo Oldenzaal

"Ik werk sinds 2002 met PartnersInBedrijf en ben nog steeds zeer tevreden over de gang van zaken. Als ik vragen heb kan ik altijd bellen en wordt ik gelijk geholpen. Wat ik ook erg fijn vind is dat als mij toch iets niet lukt PartnersInBedrijf de computer over kan nemen en dat mijn probleem gelijk verholpen wordt."

Looymans Laswerk

"Het is onvoorstelbaar wat administratiekantoor PartnersInBedrijf doet op een positieve wijze, welke ik altijd zo heb mogen ervaren en mij nog steeds verrast. Ik zal PartnersInBedrijf van harte aanbevelen als zich dat voordoet bij derden. Dank jullie wel team PartnersInBedrijf. "

Obdam BV

"Ik heb met Wijnand Vergeest een perfecte boekhouder gevonden. Ik heb met hem een goed en persoonlijk contact. Ik zat altijd bij grote kantoren en was daar altijd duur uit. Mijn voornaamste reden om over te stappen was de service en het meedenken."

Goed Gebruikt Goed te Weert

"Dank jullie voor de gedegen uitleg en het geduld wat jullie met mij hebben."

T-Bone

"Beste keuze die ik heb gemaakt. Duidelijk, altijd bereikbaar en helpen oprecht. Ik zat eerst bij een ander maar daar was ik niet tevreden over. Met een beetje geluk terecht gekomen bij PartnersInBedrijf. Nu 3 jaar later nog steeds tevreden!"

Wasserette Weert

"Buiten verantwoordelijkheid van PartnersInBedrijf, ontstond er onverwacht een tijdsdruk voor het opmaken en indienen van jaarstukken en belastingaangiftes. Met volle begrip, enthousiast, adequaat en professioneel, pakte men die uitdaging op, en het lukte ook nog! Ons vertrouwen werd (meer dan) waargemaakt. Letterlijk échte ‘partner in bedrijf’ ! "

H&T Loverbos B.V. te Someren

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top
Open chat
Hulp nodig?
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?