PartnersInBedrijf | Administratiekantoor Weert
coronavirus-maatregelen PiB

Geachte relatie,

Ook wij geven gehoor aan het advies van de overheid en werken zoveel mogelijk vanuit huis. Tot 6 april a.s. zijn we dan ook beperkt bemand maar het kan ook zo maar zijn dat er niemand op kantoor is. Uiteraard blijven we wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Dit betekend ook dat alle afspraken tot 6 april a.s. worden afgezegd, verplaatst of vinden online plaats. De komende dagen nemen wij contact met u op om een passende oplossing te zoeken.  Op deze wijze proberen we als PartnersInBedrijf onze verantwoordelijkheid te nemen voor onze medewerkers, klanten en een bijdrage te leveren om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Wij wensen alle ondernemers die nu hard geraakt worden heel veel sterkte, mochten we u kunnen helpen met de aanvraag van werktijdverkorting voor uw personeel of het aanvragen van uitstel van belastingen dan helpen wij u natuurlijk graag verder.

Maar het belangrijkste: let op elkaar en zorg voor elkaar.

Wijnand Vergeest

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top
Open chat
Hulp nodig?
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?