PartnersInBedrijf | Administratiekantoor Weert

Diensten van Partners-In-Bedrijf uit Weert

U kunt bij ons terecht voor al uw accountancywerkzaamheden en voor deskundig fiscaal advies. Wat doen wij allemaal?

Administratiekantoor Weert

U zoekt een adviseur die deskundig en betrouwbaar is. Die uw financiële zaken uit handen neemt en u met fiscale adviezen terzijde staat. Een adviseur die uw branche kent, de taal van de ondernemer spreekt en actief voor u bijhoudt waar u voordeel kunt halen.

Fiscaal en financieel bedreven

Een adviseur die altijd beschikbaar is als u hem nodig heeft. Niet morgen, over een week, maar vandaag nog. Ja, ook na vijven. Even overleggen, sparren, een vraag beantwoorden, iets regelen. Een adviseur die u financieel en fiscaal ontzorgt, zodat u zich volledig op het werk kunt richten.

U zoekt een adviseur die deskundig en betrouwbaar is? Dan kunt u het zoeken staken, want u heeft hem gevonden:
Administratiekantoor PartnersInBedrijf in Weert.

Exact online specialist | Boekhouder Weert PartnersInBedrijf

Kenmerkende elementen van ons Administratiekantoor:

Vakbekwaam en bedreven
Persoonlijk contact
24×7 beschikbaar

Fiscaal advies

Advisering is eigenlijk waar het voor u als ondernemer om draait! Natuurlijk moeten uw administratie, jaarrekening en fiscale aangifte tiptop in orde zijn. Maar de meerwaarde zit in de advisering door een adviseur die goed kan luisteren en over de juiste dosis empathie beschikt. Ieder NOAB kantoor beschikt over een beroepsaansprakelijkheids-verzekering.

Werkwijze

PartnersInBedrijf is gecertificeerd partner van Exact Online, dé bedrijfssoftware in de financiële en fiscale wereld. Met dit pakket werken we; het biedt alles wat u als klant nodig heeft. In de uitwisseling met u stellen we dit pakket beschikbaar. En weet u in de praktijk even niet meer hoe een bepaalde functie werkt, dan helpen we u natuurlijk. We zijn immers uw partner.

Met Exact Online lopen veel handelingen geautomatiseerd. U bent er weinig tijd aan kwijt en het is super gebruiksvriendelijk. U kunt Exact Online ook op elke werkplek met een internetverbinding gebruiken, op kantoor, thuis, in de auto, in het buitenland, waar u maar bent.

Tarieven

Wij onderscheiden ons door persoonlijk contact en 7×24 beschikbaarheid. Toch kost u dat niets extra. Wij hanteren marktconforme tarieven. Telefonische support is gratis voor u als klant. Meer service voor hetzelfde geld als bij menig ander.

We werken op basis van vaste maandbedragen.
U weet altijd van tevoren waar u aan toe bent.

Geïnteresseerd in onze cultuur? PartnersInBedrijf heeft weinig tot geen overhead. Geen leaseauto’s en al helemaal geen hoogpolig tapijt. Gewoon eerlijk en hard werken, dat zit in ons DNA. Bezig met het vak, financieel en fiscaal bedreven.

   WIE ZIJN WIJ?

NOAB gecertificeerd

PartnersInBedrijf is NOAB-gecertificeerd. Wie dit keurmerk voert, komt van goeden huize. Je kunt als administratie- en belastingadvieskantoor namelijk pas het NOAB-certificaat krijgen als je aan een zwaar pakket van eisen voldoet. Eisen die door een onafhankelijke partij worden getoetst. Eén daarvan is de verplichting om cursussen te volgen.

Het NOAB-keurmerk wordt erkend door banken, de Belastingdienst en de overheid. Een NOAB kantoor zoals PartnersInBedrijf spreekt de taal  van mkb’ers en zzp’ers: “we begrijpen je”.

De zekerheden van een NOAB kantoor:

  • Kwaliteit van dienstverlening en advies
  • Up-to-date kennis van zaken
  • Laagdrempelig en oplossingsgericht
  • Garantie en zekerheid
  • Klaar voor de toekomst
Noab gecertificeerd Administratiekantoor PartnersInBedrijf Weert

referenties

Onze klanten aan het woord


"Na jarenlang de boekhouding van Atelier Nonpaletti te hebben ondergebracht bij Wijnand, is het logisch om het nieuwe Atelier ElHeArt gevestigd in Waalre, ook weer in de vertrouwde handen van Partners in Bedrijf te leggen. Maar alleen “logisch” is niet de reden. Het is de prima ervaring van jaren, die telt! "

Atelier ElHeArt te Waalre

"Vlak nadat we ons bedrijf zijn begonnen in 2007 hebben we gezocht naar een accountant aan wie we de controle van ons bedrijf konden toevertrouwen. Na een kleine selectieprocedure hebben we voor PartnersInBedrijf (destijds ABC accountancy) gekozen. Onze verwachting is meer dan overtroffen! "

Biopt te Helmond

"Bij PartnersInBedrijf vonden wij de vertrouwenspersoon die we zochten, met gespecialiseerde kennis op financieel en fiscaal gebied. Hoewel de kosten bij het opstarten van een eigen onderneming zich soms alleen maar lijken op te stapelen, zijn wij ervan overtuigd dat de kosten van een professionele adviseur van het eerste uur zichzelf terug verdienen!"

Brugman Traprenovatie te Tungelroy

"Door een echtscheiding waren we genoodzaakt om snel een goede accountant te zoeken. Via via hebben we PartnersInBedrijf gevonden. Alles werd snel en vakkundig voor ons opgelost. We kregen uitleg over het boekhoud pakket, en zelfs ik kan er mee werken."

Bonten Attrakties te Nederweert

"Ik heb het volste vertrouwen in jullie. Bedankt voor jullie inzet en moeite tot nu toe. Het is fijn om betrokken en attente mensen te hebben die zorg hebben voor details en de zaak. Dat geeft vertrouwen en zekerheid. Daarnaast wordt ik zo deels ontzorgt, hetgeen weer ruimte geeft voor ondernemen. "

Bedrijfsarts Alexander van Walraven

"Onze onderneming met een bestaan van meer dan 20 jaar was toe aan een vernieuwing. Nieuwe regels, huisstijl en website werden vernieuwd. Nu nog een financieel adviseur. Via een bevriende ondernemer zijn wij terecht gekomen bij Wijnand en Esther Vergeest. Na een oriënterend gesprek sloeg de spreekwoordelijke vlam gelijk over."

Schijns Dakbedekkingen

"Op zoek naar een goede integere boekhouder werden wij door een mede Exponent geattendeerd op PartnersInBedrijf. Het werk dat zij af leveren zou helemaal aansluiten op onze wensen: een geautomatiseerd boekhoudprogramma zonder al te omslachtige handelingen."

Expo Oldenzaal

"Ik werk sinds 2002 met PartnersInBedrijf en ben nog steeds zeer tevreden over de gang van zaken. Als ik vragen heb kan ik altijd bellen en wordt ik gelijk geholpen. Wat ik ook erg fijn vind is dat als mij toch iets niet lukt PartnersInBedrijf de computer over kan nemen en dat mijn probleem gelijk verholpen wordt."

Looymans Laswerk

"Het is onvoorstelbaar wat administratiekantoor PartnersInBedrijf doet op een positieve wijze, welke ik altijd zo heb mogen ervaren en mij nog steeds verrast. Ik zal PartnersInBedrijf van harte aanbevelen als zich dat voordoet bij derden. Dank jullie wel team PartnersInBedrijf. "

Obdam BV

"Ik heb met Wijnand Vergeest een perfecte boekhouder gevonden. Ik heb met hem een goed en persoonlijk contact. Ik zat altijd bij grote kantoren en was daar altijd duur uit. Mijn voornaamste reden om over te stappen was de service en het meedenken."

Goed Gebruikt Goed te Weert

"Dank jullie voor de gedegen uitleg en het geduld wat jullie met mij hebben."

T-Bone

"Beste keuze die ik heb gemaakt. Duidelijk, altijd bereikbaar en helpen oprecht. Ik zat eerst bij een ander maar daar was ik niet tevreden over. Met een beetje geluk terecht gekomen bij PartnersInBedrijf. Nu 3 jaar later nog steeds tevreden!"

Wasserette Weert

"Buiten verantwoordelijkheid van PartnersInBedrijf, ontstond er onverwacht een tijdsdruk voor het opmaken en indienen van jaarstukken en belastingaangiftes. Met volle begrip, enthousiast, adequaat en professioneel, pakte men die uitdaging op, en het lukte ook nog! Ons vertrouwen werd (meer dan) waargemaakt. Letterlijk échte ‘partner in bedrijf’ ! "

H&T Loverbos B.V. te Someren

Nieuws

LAATSTE NIEUWS PiB


Loading RSS Feed
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top
Open chat
Hulp nodig?
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?